Met de trein was je er al geweest. LOL

Wist je dat er vandaag GEEN treinverbinding is tussen Amsterdam en Antwerpen? Nou, wij wisten het ook niet… Tot een uur geleden dan. Nu zitten we op een trein naar Breda. Daar moeten we een bus vinden naar de noorderkempen, of all places. Met de bus van de noorderkempen naar Antwerpen en dan met de trein toch weer naar Gent.

Ik hoop dat ik op tijd thuis ben om morgen weer te bloggen πŸ™‚

Myriam, who lovesΒ to travel, but not at this moment

45 gedachten over “Met de trein was je er al geweest. LOL

    1. Och, Billy, het is gewoon kwestie dat je reageert, en als je mijn blog leest, weet je idd het antwoord ;). En dan kies ik uit al die bubbels die gereageerd hebben hΓ©. πŸ˜‰ Het was een vreemde verbinding, en een vreemd fantastisch weekend, met inspiratie voor een twintigtal blogposts denk ik. En daarvoor doe ik het hΓ© πŸ™‚

      Like

    1. Ja, ik hoorde ook van andere Ollandse bubbels dat het het gebruik is om de Vlamingen zo lang mogelijk in het land te houden. Kwestie van een beetje van ons charisma en talent over te kunnen dragen hΓ© πŸ˜‰

      Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s