500 and a new GIVE-AWAY

Picture from savagechickens.com

Lieverdjes,

Het is zover!!! Ik heb de kaap van 500 volgers bereikt na vijf maanden bloggen. Hoe cool is dat??? Ik weet het, eigen lof stinkt enzoverder, enzovoort. Maar ik ben zo ontzettend blij, en dan doet een mens al eens dwaze dingen (anders ook hoor, wees daar maar zeker van!!) zoals zichzelf bewieroken.

Voila, héhé, dat deed deugd.

En dan nu, jullie beloning. Want jullie zijn natuurlijk allemaal heerlijke bubbel/blogvolgers, en daarom hebben jullie wel iets speciaals verdiend bij deze bijzondere gelegenheid.

Ik geef twee flessen héérlijke champagne weg, aan twee verschillende personen. Twee flessen van mijn favoriete champagne, met name Veuve Fourny. Maar je moet er wel iets voor doen.

Wil je graag kans maken op één van deze twee flessen, vul dan onderstaande poll in. Vergeet niet je email adres in te vullen. Uit de ingestuurde reacties kies ik volgende week zondag 10 mei twee gelukkige winnaars. Deal?

Waar gaat Bubbliciouslyme Myriam dit weekend (weekend van 1/5, 2/5 en 3/5) doorbrengen?

 • Parijs
 • Amsterdam
 • Londen
 • Rijsel

Er is slechts één antwoord mogelijk.

Mail dit antwoord naar ratskybatsky@gmail.com of plaats het in een reactie op dit bericht.

Als je niet te ver woont, en je vindt het fijn, dan kom ik de flessen zelf leveren 😉

Hoe cool is dat?

Myriam

80 gedachten over “500 and a new GIVE-AWAY

 1. Ik ken het antwoord 🙂

  Je weet dat ik nogal gesteld ben op mijn privacy. Ik leef ook mee met mijn medemens, want wil niet op mijn geweten hebben dat je een vreselijke aanval van … zou krijgen bij het zien van Thomas Pannenkoek IRL. In gedachten klink ik wel op je 500ste volger. Ik zit na twee jaar en vier maanden aan 135 volgers (of zoiets). Indrukwekkend dus, van jouw kant !!!

  Liked by 1 persoon

 2. Lieve Myriam, van harte gefeliciteerd. Je harde werken en je leuke en interessante blog worden beloond met dat wat de schrijver het liefst heeft: lezers!!! Op naar de duizend nu? Veel succes ermee.

  En ja natuurlijk ding ik graag mee naar jouw bruisende give-away.

  Jij brengt dit weekend – en bent er nu zelfs al – door in Amsterdam. Geniet ervan, maar drink met mate 🙂

  Liked by 1 persoon

 3. Ook ik weet het antwoord: Amsterdam. Maar ik drink geen alcohol ivm mijn medicijnen. Geeft niks, maken anders lezers meer kans 😉 Proficiat met deze mijlpaal!

  Liked by 1 persoon

 4. Ik geef toe ik gok nooit. Saai misschien. Maar in ieder geval van harte gefeliciteerd. Je wordt gevolgd door vijfhonderd volgers en dat is heel wat. Al eens vijfhonderd mensen samen gezien? Veel plezier met je weekend in …

  Liked by 1 persoon

 5. Hebben ze daar in A’dam even goede champagne als hier? Ben je het daar aan het vieren ( x 500 )? Ik hoop het in je volgend verslagje te mogen lezen.
  B IJ Z ondergoed… Bijzonder goed!!! Proficiat en x x x

  PS Wat ik niet zo goed begrijp, is dat op je site een iets lager getal dan 500 staat.

  Liked by 1 persoon

 6. Ik bubbel niet met je mee om de eenvoudige reden dat ik niet van bubbels houd maar natuurlijk van harte gefeliciteerd met de mijlpaal van 500 volgers!! Knap gedaan in zo’n korte periode, ik doe het je niet na…bij lange na niet 🙂 maar ik ben dan ook niet zo’n sprankelende blogger als jij.
  Misschien een reden om toch over mijn aversie van bubbels heen te stappen?
  Leuke ludieke actie!

  Liked by 1 persoon

  1. Neen, ik volg ze niet allemaal, het zijn ook helemaal niet allemaal bloggers, ook mensen die gewoon mijn blog lezen maar zelf niet bloggen. Ik volg er een honderdveertig denk ik.

   Like

 7. 500 volgers. Wow, indrukwekkend. Maar hoe doe je dat of beter gezegd: hoe meet je dat? Ik meld me zelden aan ‘volger’ (follow) aan op een blog. Ik wil al die mails niet in mijn postbus krijgen. Ik heb een persoonlijke lijst van blogs bij mijn favorieten en ik klik ze aan wanneer ik daar zelf zin in heb. Sommige blogs klik ik dagelijks aan, andere blogs wekelijks of soms zelfs nog onregelmatiger. In totaal een dertig blogs.

  Liked by 1 persoon

  1. Nou, je hebt een WordPress widget waarmee je dat kunt volgen, ook voor Bloglovin. Én ik zet de mail meldingen uit en volg gewoon via WordPress lezer. Ik volg een 150 blogs die gelukkig niet allemaal dagelijks bloggen 🙂

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s