Time to breathe in some clean, fresh air.

♥ Want To Transform Your Life? Sit In Silence. “Silence is a source of great strength.” Lao Tzu
Picture from http://spirituality-exploration-today.com

Gisterenavond had ik het gevoel dat ik mijn dag had doorgebracht in een stinkende poel. Het was geen leuk gevoel. Zoals je kon lezen sprong ik op de barricades om te protesteren tegen het sharen van expliciete foto’s van héle jonge meisjes. Ik dacht, dat varkentje was ik even snel. LOL 🙂

Zoals gewoonlijk dacht ik onvoldoende na over wat dat zou doen met mij: het schrijven van het blogpostje, het lezen van de reacties, even het contact met de auteur van de desbetreffende blog (niet rechtstreeks maar toch).

Het klinkt waarschijnlijk schromelijk overdreven, maar ik schrijf het zoals ik het ervaarde: ik had het gevoel dat ik me had gewassen in een bad vol ranzigheid. Het stonk behoorlijk 😦

En dat terwijl ik overal verkondig dat blogland het liefste en mooiste land ter wereld is. Waarschijnlijk was het gewoon tijd voor een reality call. Die heb ik nu gehad, en nu wil ik terug naar het beloofde blogland.

Want gelukkig zijn mijn bubbels/blogvolgers nog steeds dezelfde ontzettend lieve en aardige mensen. En is het niet omdat ik één verknipte figuur heb ontmoet, dat het landschap op zich er minder idyllisch zou uitzien.

Dus ik neem een diepe teug heerlijk frisse buitenlucht (hallo, zoooo fris hoeft hij nu ook niet te zijn hoor die buitenlucht!!), leg het degoutante onderwerp naast mij neer (waar het hopelijk geen verder eigen leven meer gaat leiden) en focus me terug op het echte bubbliciouslyme-gevoel.

Om je te ondersteunen in de terugkeer naar het gewone bubbelleven, even deze wist-je-datjes, zomaar uit de losse pols uit mijn hersenpan op mijn toetsenbord gestrooid. Voor jou!!!

Wist je dat………..

 • ik vandaag voor de tweede keer vrijwilligerswerk ging doen bij een niet-nader genoemd CAW?
 • ik daar héél blij om was?
 • ik hier en daar nog steeds steken laat vallen, maar dat het toch al bij al genomen vrij goed ging?
 • ik vandaag met de bus naar het centrum van Gent ben gesjeesd, en dat ik meer dan een uur onderweg ben geweest om een luttele 7 kilometer te overbruggen?
 • ik problemen heb om de mensen aan de telefoon te verstaan? Sommigen spreken héél erg snel en héél erg gebrekkig Nederlands… Maar de vrijwilligerscoördinator had een oplossing in de vorm van een headset. Ziet er niet alleen héél professioneel uit, ik hoor ook véél beter.
 • ik elke week naast dezelfde héle lieve collega mag zitten? Hoe cool is dat?
 • mijn zoon mij kwam halen na afloop van mijn shift?
 • het weer suckt? (Dat zeg ik maar voor het geval je nog niet naar buiten hebt gekeken, of voor het geval je in Myanmar of Kreta woont 😉 )
 • de give- away dichterbij komt? Nog vier volgers te gaan!!!
 • ik genomineerd ben door Melissa voor de My Precious Tag? Daar kan je in de loop van deze week over lezen. Dank je wel Melissa. Ik hou wel van een tag nu en dan.
 • ik dit weekend naar Amsterdam ga? Heb je nog leuke adresjes, dingen die ik zeker moet gezien hebben, laat gerust weten….
 • ik weer genoeg gepraat heb voor deze blogpost
 • ik nu overschakel naar de zenmodus, om de laatste moddersporen af te wassen?

Tot morgen

Myriam

40 gedachten over “Time to breathe in some clean, fresh air.

 1. Ik heb het niet allemaal meegelezen, die reacties en dat is blijkbaar maar goed ook. Gelukkig heb je er afstand van kunnen nemen.
  Als je dat blog helemaal wil loslaten, dan zou ik de links ernaar op mijn aan dat onderwerp verwante blogs kunnen verwijderen. Laat het me dan even weten.
  p.s. blijf je goed realiseren dat jij de boodschapper bent en niet de dader(s)

  Liked by 1 persoon

  1. Neen neen Harrij, dat hoeft helemaal niet Ik blijf wel staan achter wat ik geschreven heb. Maar het heeft wel wat meer van me gevraagd dan ik dacht. Maar het lukt wel hoor. Laat gerust staan, want tenslotte willen we allemaal die viezigheid de wereld uit helpen héxx

   Liked by 1 persoon

   1. Ik had niet anders verwacht, Myriam, maar ik weet uit eigen ervaring hoe hevig je soms uit je evenwicht geraakt door agressieve en negatieve reacties van mensen die alleen maar willen oreren en niet willen luisteren naar wat een ander te zeggen heeft.

    Liked by 1 persoon

    1. Ik kreeg van sommigen het gevoel dat ik fout was ipv de blogger in kwestie, omdat ik de link had gedeeld. Die heb ik dus snel verwijderd, want ik wou hem nu ook geen gratis reclame bezorgen. En dan de reactie van die blogger zelf, ja, wel begrijpelijk natuurlijk, maar ik vond het moeilijk om te lezen. En nu laat hij me weten dat hij me volgt met zijn andere blogsite. God mag weten wat hij er mee bedoelt, maar ik wil helemaal niet dat hij me volgt 😦

     Like

 2. Na het lezen van je “volgende” bericht dan toch eens een reactie (die al verschillende blogjes van je in me opkwam maar als echte “lurker” nooit echt verwoord): Je stapt op je fiets, rijdt op je dooie gemak 7 km en komt in minder dan een half uur, niet bezweet, compleet zen toe… ideetje? 😉

  Liked by 1 persoon

  1. Helemaal!! Heb ik de vorige keer gedaan, en toen zag ik er uit als een ontsnapte vogelschrik, met mijn haar dat alle kanten oppiekte, en ik stonk uren in de wind. Een beetje overdreven maar toch 😉 Héél erg leuk dat je reageert Leen, ik apprecieer het enorm, echt waar xxx

   Like

 3. Het is goed dat je zijn blog naast je neer legt.

  Ik vind het moeilijk om tips voor Amsterdam te geven omdat ik niet weet wat jij en je vriendin leuk vinden. Je hebt op mijn blog het Flevopark gezien maar die ligt niet in het centrum. Amsterdam heeft genoeg mooie parken, ook in de buurt van het centrum. En je kan natuurlijk de traditionele attracties bezoeken zoals het Anne Frank huis, het Rijksmuseum (met de Nachtwacht) en het Van Gogh museum.

  Als je van winkelen houdt dan kan ik je de negen straatjes aanbevelen. Dit zijn negen straatjes (duh) in de Jordaan met leuke kleine winkeltjes.

  En als je een smartphone hebt dan kan ik je zeker de “Amsterdam City Guide” van TripAdvisor aanraden. Ik heb in Brussel en Parijs de app met plezier gebruik.

  En niet vergeten uit te checken wanneer je met het openbaar vervoer gaat.

  Als je specifieke informatie zoekt laat het dan weten.

  Liked by 1 persoon

  1. Dank je wel, Adam. We gaan al zeker naar het Van Gogh museum. Die negen straatjes lijken mij heel leuk, en die Amsterdam city guide van tripadvisor neem ik ook zeker mee.
   Ik wil graag zijn blog naast me neer leggen, maar hij geeft nu reacties op mijn contactpagina. Ik had ze eerst geblokkeerd, maar nu heb ik ze toch maar toegestaan, Als je wil kan je ze daar lezen. Héél graag zelfs. Ik vind het moeilijk.

   Liked by 1 persoon

 4. Herkenbaar myriam
  Ik had gister helemaal geen zin om een logje te schrijven.
  Loslaten vind ik niet makkelijk. Maar dat heb je al gezien bij mij.
  Het onderwerp ligt me ook te na aan het hart.

  En wat reacties bij jou betreft; “don’t shoot The messenger”
  Is mijn mening.
  Dikke knuffel

  Liked by 1 persoon

   1. Er zijn nog veeel meer geestelijk gezonde mensen.
    En er zijn er de naïef zijn.
    En er zijn er die liever hun kop in het zand steken.

    Doe mij jou maar!
    Ik ben weeer bezig. Want nu Suske weer met een link naar daar. Mag je als oudere lekker geilen op jonge meiskes, hier een leuke foto van een seksblog. HET STAAT ER GEWOON. LIKE LIKE LIKE roept het zootje. Leuke foto zegt een ander.
    Ik word gék

    Liked by 1 persoon

    1. Wat? Waar dan? Toch niet weer naar die site van huppeldepup? Ik was behoorlijk naief, ik dacht echt in mijn eerste maanden in blogland dat ik het beloofde land had gevonden. Hoe dom kan je zijn? Maar natuurlijk zijn er massa’s meer mensen die het wél goed menen. Lis, we gaan de koppen samen steken om iets uit de grond te stampen om dit een halt toe te roepen, wat denk je?

     Liked by 1 persoon

      1. Ho maar, dat weet ik hoor Lis dat jij niet je kop in het zand steekt. We staan hier samen achter hé. Ik kom zo lezen. Had je link al gezien, maar ik ben nog even zelf aan het bloggen. Dan ben ik er 🙂

       Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s