Let’s kick some ass, but now for real!!!!

an angry woman, cute when she is mad

Wat the beep is wrong with her? Ik zie het mijn bubbels/bloglezers al denken.

Kwaad, kwader, kwaadst, en dan woest. Yes, dat punt heb ik bereikt. En je vraagt je sinds mijn post “Let’s Kick Some Ass“af waar al die opgekropte kwaadheid en woesterigheid vandaan komt. Wel vandaag krijg je een antwoord!!!!

Enige tijd geleden las ik toevallig een blogpost van Lis,  Lolita.

Dat verhaal raakte me. Welke vrouw, welke man zou daar nu niet door geraakt worden vroeg ik me af? Tenslotte gaat het over een meisje dat kapot wordt gemaakt. Een ontluikende bloem die wordt geknakt. Dat doet iets met een mens, zeker als je zelf een jong meisje hebt rondlopen in huis.

Maar ik had niet echt door wat de aanleiding was van Lis’ verhaal.

Tot ik via haar op de blog van “Seks is gezond” terecht kwam. Geef toe, dat klinkt wel leuk. Een blog over gezonde seks. Een mens denkt dan, misschien kan ik hier nog wel iets leren 😉 Plots begreep ik de blogpost van Lis, haar reacties omtrent jonge meisjes en seks met oudere mannen.

Tot mijn afschuw kwam ik op een blogpost met selfies terecht.  Zelf loop ik nu al enkele dagen rond met beurtelings braakneigingen, woede-uitbarstingen, ….Enfin, je las hoe ik me voelde in de post Let’s kick some ass. Alleen vertrouw ik mezelf niet helemaal. Misschien ben ik wel ouderwets, puriteins, een seut, weet ik veel wat? Ik overlegde met Lis, en met nog enkele andere goede blogvrienden. Bleek dat zij het ook ervaarden als helemaal niet kunnen.

Vandaar deze blogpost. Bubbliciouslyme is een beetje Don Quichote. Ze vecht graag tegen zaken die op voorhand misschien verloren lijken. Maar ze denkt: als niemand reageert, als iedereen doet alsof zijn neus bloedt en vindt dat het zomaar kan in de duisternis van één of andere blog, dan ben ik er nog. Ze heeft haar Batwomancape aangetrokken, en bindt de strijd aan tegen mannen die denken dat kinderen het OK vinden om seks te hebben met personen die twee, drie, vier of vijf keer zo oud zijn als zij. Ze bindt de strijd aan tegen die godvergeten smeerlappen, die denken dat niet zij ziek zijn in hun hoofd omdat ze opgewonden raken van kinderen, maar dat de anderen ziek zijn, omdat die dat niet begrijpen.

Ik begrijp dat je (net als een aantal anderen) ageert tegen het presenteren van afbeeldingen van ogenschijnlijk onschuldige kinderen. Maar zo onschuldig zijn ze niet meer.
Word wakker!
Ik word vrijwel dagelijks geconfronteerd met tieners die het openlijk over seks hebben…
En dan mag ik hun exposities niet als illustratie gebruiken om er juist iets opbouwends over te zeggen?

Tot zo ver een greep uit de reactie van de auteur van de gewraakte blog.

Natuurlijk zijn kinderen met seks bezig. Zelfs baby’s vinden het fijn om geaaid te worden, peutertjes spelen met hun plassertje, wrijven zich ergens tegen aan. Natuurlijk, héél natuurlijk. Want zij ontdekken hun seksualiteit aan hun tempo, in een veilige omgeving, tenminste dat mag ik hopen voor hen. Hetzelfde geldt voor oudere kinderen. Die hebben allemaal hun eigen seksualiteit. En die moeten ze kunnen ontdekken, in een veilige omgeving, en als ze er oud genoeg voor zijn, samen met iemand anders, van hun eigen leeftijd!!!!!!!

Dat meisjes en misschien ook jongens, in het huidige internet tijdperk te pas en te onpas gebruik maken van alle mogelijkheden die de moderne technologie biedt bij het verder exploreren van hun seksualiteit, dat is normaal. Alleen beseffen ze niet voldoende dat ze niet in een veilige wereld leven, waarin alle volwassenen verantwoordelijke ouderen zijn, die hun exploten met mededogen begeleiden. Neen, zij leven in een wereld waarin geperverteerde zakken (en neen, ik excuseer me NIET voor deze woorden) de oorspronkelijk voor vriendjes of vriendinnetjes bestemde foto’s downloaden van duivel-mag-weten-waar-allemaal, en op hun eigen site zetten, om er samen met andere zieke geesten over te gaan kwijlen.

Eerste stap is een verder doorgedreven preventie. Jonge mensen moeten er zich meer van bewust zijn dat wat zij op het internet posten, niet alleen gelezen en gedownload wordt door vriendjes en vriendinnetjes, dat de grote boze pedowolf ergens op de internetloer ligt en elk moment kan toeslaan.  Dat als eerste, definitely!!!

En verder weiger ik te doen alsof mijn neus bloedt!!!! HET MOET STOPPEN. En al zal Dona Quichota het niet eigenhandig helemaal en totaal kunnen stoppen, ze zal toch wel rimpelingen in de pedozee veroorzaken. Lis en Adam ondersteunen me, en ik denk dat zij niet de enige bubbels/blogvolgers van bubbliciouslyme zullen zijn, die me hierin zullen ondersteunen.

Staan we toe dat jonge mensen, kinderen blootgesteld worden aan deze perversies?

Ik dacht het niet hé?

Alsjeblieft, massaal reageren en delen als je hier ook niet mee akkoord kan gaan!!!

Een woeste groet,

Batmyriam

69 gedachten over “Let’s kick some ass, but now for real!!!!

 1. Lieve schat, ik ben zo blij dat ik niet de enige meer ben die ermee bezig is.
  Die er anders over denkt.
  Die seks heel graag gezond wil houden.
  En daar horen geen kinderen bij.
  Nooit en te nimmer.

  Fijne blog.
  Gooi het eruit.
  Mijn Lieve Lolita gaat over de gevolgen voor een meisje. En ik hoop zo dat het mensen tot nadenken zet.
  Kus kus kus
  Dikke love voor jou.😍

  Liked by 3 people

 2. “Gewraakte Blog”. Nou dat ben ik dus. Dan u wel.
  Uiteraard laat ik zulke aantijgingen niet zondermeer over me heen gaan.
  Tegenwoordig ben ik weer strijdbaar en zou graag een persoonlijke ontmoeting willen realiseren maar ik vrees dat daar niemand toe bereid is… Zonde.

  Er wordt een citaat gebruikt zonder de door mij herhaaldelijk geplaatste uitleg.
  Het gaat mij juist om de misvatting dat jonge tieners (v.a. 13/14) niet bewust met seks bezig WILLEN zijn en daar dan nog de gevolgen niet van inzien.
  Mijn ‘selfies’ pagina illustreert dat slechts, niet ter opgeiling van de bezoekers maar als illustratie.
  Persoonlijk geil ik daar niet op en propageer ik nergens dat het goed is dat wel te doen!
  Ik praat overal in mijn blog over het misverstand dat seks ‘gezond’ wordt beleefd.
  Dat is namelijk heel vaak niet zo!
  In veel gezinnen is het een ‘noodzakelijk kwaad’.
  In veel relaties begint het stampend maar sterft het na een paar maanden uit…
  In veel gevallen blijkt seks een tijdelijke snack te zijn, die even lekker was maar na een paar keer gaat vervelen…
  Terwijl seks gewoon een onderdeel van het leven is, vanaf jong al, waar elk mens op een gezonde en natuurlijke manier mee zou moeten omgaan!
  Dat is het doel van mijn blog!

  Dat mensen mijn gepubliceerde afbeeldingen bij de eerste blik meteen veroordelen begrijp ik.
  Dat heb ik 20 jaar geleden ook al meegemaakt.
  Maar ik hoop dat er toch mensen zijn die gaan begrijpen waarom ik dit publiceer.
  En nogmaals… In de gelinkte pagina staat mijn mailadres.
  Zeer anoniem gesteld, maar eenmaal via mail wil ik graag met iedereen kennis maken!

  Like

 3. nee, die blog is niet ok. Sex is ook bij jongeren – zelfs bij -18jarigen ok wat mij betreft . Maar dit is gewoon een vieze oude vent die kickt op jonge meisjes en ze zonder hun toestemming op zijn pagina plaatst. Je hebt geljk om te reageren…

  Liked by 1 persoon

 4. Pff, die blog, ‘seks is gezond’ was ik nog nooit tegengekomen.
  Wat een kromme manier van denken. Dat kinderen dit zelf zouden willen. Smeerlap, hij zou wakker moeten worden en eens nadenken wat dit voor gevolgen heeft voor die kinderen.

  Liked by 2 people

   1. Ja, maar dan ga jij die link wel nog eens openbaar gaan delen? Ik heb erop geklikt, ondanks dat je het afraad, maar tjee, ik dacht dat het dus effectief selfies zouden zijn van jonge meisjes die een man een kus geven ofzo, maar helemaal niet wat ik heb gezien. Vraag me af, als je het zo gruwelijk vind, waarom je het nog deelt ook? Je dient toch gewoon klacht in, meld de website bij de politie etc maar je gaat het dan toch nog niet gaan delen in een link op een openbare blog zodat nog meer mensen dit kunnen zien en die kinderen nog meer ten schande worden gezet?

    Like

    1. Lieve Nele, als je leest dat ik je afraad om er op te klikken, en je leest waarom ik je dat afraad, en je doet het toch. Tja, ik heb toch duidelijk gezegd dat ik er ziek van was geworden dacht ik. Ik wil dat de mensen die dit blog lezen weten waarom ik zo kwaad ben geworden. Je hoeft niet boos te zijn op mij. Je wordt beter boos op diegene die de foto’s op zijn blog plaatst.

     Like

 5. Weet je, ik kies zelf uit wat ik wil lezen op het net. En kom ik ergens waar ik van denk onee… dan is daar het al heerlijke kruisje….Dat wil niet zeggen dat ik geen mening heb over seks in het algemeen en seks in het bijzonder. Natuurlijk wel. Ik ben een mens, ik ben een vrouw, ik ben een moeder. En ook ik voel me kwaad worden als ik pedofilie tegen kom. Ik moet er niet aan denken dat mijn eigen dochters…. Nouja… wel wil ik meteen de kanttekening maken dat in de tijd dat zij klein en jong waren, mijn man ze nauwelijks in bad durfde te doen en te wassen na een poepbroek omdat er zo’n heksenjacht bezig was op mannen, ook op vaders. Er zit een keerzijde aan elke aantijging. En ik durf nog geen foto van onze toen zeer jonge meiden in hun niksie te plaatsen op mijn weblog uit angst voor wanbegrip….

  Liked by 1 persoon

  1. Tja Claire. Alle begrip hoor. Alleen lijkt het mij in dit geval bijna onmogelijk om er iets anders achter te zoeken dan wat het is: een ongezonde belangstelling van een oudere man voor héle jonge meiden, kinderen nog. En dat kan ik niet wegklikken met een kruisje aan te klikken. Zo zit ik niet in elkaar. Al maak ik het mezelf wel extreem moeilijk hierdoor….

   Liked by 1 persoon

    1. Ik ben er ook ziek van geweest. Heb er lang over lopen sjieken of ik er iets mee zou doen, maar ik vond dat ik het niet zomaar kon laten passeren, of ook niet gewoon zomaar kon rapporteren. Als je dat rapporteert bij WordPress wordt hij misschien wel geblokkeerd maar begint hij gewoon ergens anders opnieuw. Daarom wou ik het er hier héél luid en duidelijk over hebben. Maar de link had ik niet moeten delen. Daar heb ik niet lang genoeg bij stil gestaan. Ik heb hem dan ook onmiddellijk verwijderd. Je hebt gelijk over die onverdiende reclame. Sorry dat je eetlust weg is 😦

     Like

 6. Ben het hartgrondig met je eens, Myriam en kan jouw enorme pissigheid volledig begrijpen. Eerder in mijn blogleven herblogde ik al een blog van Lis (Hé selfie meisje) over dit onderwerp en zelf schreef en publiceerde ik een lang gedicht over de gevaren van het al te makkelijk afstaan van dat soort selfies.

  Mijn selfie staat op internet

  met borsten benen buik

  ‘t-was níet voor ieders oog bedoeld

  maar voor privégebruik

  Mijn selfie staat op internet

  kadootje van mijn vriend

  ik liet hem vallen dus hij vond

  dat ik dat had verdiend

  de overige tien coupletten vind je eventueel hier: https://gedachtgedicht.wordpress.com/2015/02/20/mijn-selfie-staat-op-internet/

  Ben blij dat jij het onderwerp weer hebt opgepakt en hoop dat het ook nu – en steeds weer daarna – de aandacht krijgt die het verdient.

  Liked by 2 people

  1. Ja, dank je Harrij. Blij dat jij ook achter mij staat, en er durft voor uit te komen. Niet alle reacties zijn even fraai, vrees ik. Vooral dan van de kant van… Juist ja. Maar dat was te verwachten natuurlijk. Ik had oorspronkelijk gelinkt naar zijn blog maar dat heb ik verwijderd. Ik had er niet echt bij stilgestaan dat mensen dat toch zouden open klikken ondanks de waarschuwing, en dat het ongewenste reclame voor hem opleverde… Nog eens bedankt.

   Liked by 1 persoon

 7. Ik had ook zijn blog opgenomen in mijn blogmannen blog, maar heb hem een dag later weer verwijderd. Ik heb hem ook ontvolgt zodat hij ook niet via die lijst bij mij te vinden is. En op het zelfde moment heb ik mijn twijfels over de foto’s op zijn blog bij het meldpunt kinderporno in Nederland neer gelegd. Maar ik ben bang dat hij alles goed uitgezocht heeft en het toegestaan is.
  Ik ben zelf een aantal keren met hem in discussie gegaan maar ik kan niet tot hem doordringen. Ik heb het een beetje opgegeven. Misschien dat ik binnenkort weer de moed kan vinden om in discussie te gaan.
  En voor ik het vergeet, goed dat je hier aandacht aan besteed.

  Liked by 2 people

 8. Ik houd me verre van kinderporno. Ik word er kots- en kotsmisselijk van. Mijn oma zou zeggen: pik afhakken en omzomen. Ik zeg: hem aan zijn scrotum aan het plafond nieten!

  Liked by 1 persoon

 9. Wat goed dat je in t verweer komt tegen deze praktijken! Ik heb de link niet meer gezien dus weet niet waar het over gaat precies, maar ik zou willen dat de regel is dat deze kerel (en al de soortgenoten) met zn hele hebben en houden ogenblikkelijk verwijderd en geblocked wordt voor verdere deelname aan enig internetverkeer.

  Liked by 1 persoon

  1. Ik heb de link verwijderd, omdat ik teveel reacties kreeg van geshockeerde mensen. Ik had wel gewaarschuwd van niet op de link te klikken als je dacht er niet tegen te kunnen, maar de nieuwsgierigheid hé; En toen iemand me zei dat ik zo reclame voor hem maakte, ongewild, dacht ik ja, je hebt een punt en ik heb de link weggedaan. Maar het is doorgegeven aan de bevoegde instanties ook. Dus hopelijk verdwijnt zijn blog

   Like

 10. Je moet eens in Thailand in een stand rondlopen en zien hoeveel vieze oude mannen met jonge deernes aan hun hand lopen. Uit liefde? Vergeet het – de meisjes dienen enkel om te pronken en hun ziekelijke fantasieën uit te werken. Ik spuug op die vieze venten !

  Liked by 1 persoon

 11. Ik was net weer op de site en hij heeft de foto’s verwijderd.
  Misschien was het opnemen van de link naar zijn site wel een goed idee geweest. Daardoor kwam hij bij jou terecht en zag hij de reacties. Ook de reacties waarin stond dat de instanties gewaarschuwd zijn. Geen twijfelachtige foto’s meer.

  Liked by 2 people

   1. Hm, zoals je weet heb ik al heel wat logjes geschreven om dit soort praktijken aan de kaak te stellen.
    Tot mijn grote schrik en verdriet leverde een linkje soms extra likes op voor diegene.
    Vandaar dat ik later geen links meer plaatste.
    X

    Liked by 1 persoon

 12. je moet nog maar eens op zijn pagina gaan kijken : hij heeft heel veel verwijderd ( en hangt nu ook een beetje het misbegrepen slachtoffer uit 😉 )
  Ik had ook gereageerd,vooral op zijn foto’s die hij wellicht zonder toestemming van de betrokkenen had overgenomen.Ben blij dat ze weg zijn… Ik denk dat je blogpost effect heeft gehad, proficiat daarvoor !

  Liked by 1 persoon

  1. Ik ga nooit ofte nimmer nog op die pagina gaan kijken. Ik ben er echt niet goed van geweest. Ik ben wel héél blij dat het effect heeft gesorteerd. Bedankt voor je reactie Mie

   Like

 13. Via Harrij ben ik hier terecht gekomen en eigenlijk heb ik niet veel toe te voegen als ik de reacties allemaal lees, behalve; Hallelujah! Kom op voor dat waar je achter staat, en kom op voor degene die niet durven te gaan staan. Je bent geweldig.

  Liked by 1 persoon

         1. Wederzijds. Laten we elkaar (!!!) met rust en in onze eigen waarden laten.
          Stuk volwassener.
          Begrijp alleen niet waarom ik nog mails krijg als er hier een post wordt gedaan…
          Ik volg je niet, nooit gedaan ook…
          Misschien alleen vanwege een verwijzing naar de blog in het begin?

          Ik wens iedereen veel geluk en wijsheid toe.

          Liked by 1 persoon

          1. Johnvanderest staat bij mijn volgers. Mocht je die naam willen verwijderen, ga dan alsjeblieft gerust je gang.

           Like

          2. In mijn WP-admin staat dat ik niets volg… Heel erg vreemd. Zou dus niet weten waar ik dat zelf kan verwijderen.

           Like

 14. Wacht… Ik heb het gevonden Myriam! Stond bovenin de balk simpelweg dat ik deze site volg…
  Ben ook niet meer zo handig in die dingen.
  Verwijder mijn reacties maar.
  Ik wens je alle goeds toe.
  Dat meen ik echt.
  En excuses als ik je iets heb aangedaan ergens.
  Jammer dat we er niet samen uitkomen.
  Maar dan gaan we beter gewoon ieder zijns/haars weegs.

  Groeten,

  John

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s