Did you know?

Junya Umetsu
Picture by Junya Umetsu

Wist je dat

 • het vandaag zaterdag is, en dat mijn Teenage Dirtbag haar wekelijkse portie leesplezier op jullie zal loslaten?
 • dat ik een account voor haar heb aangemaakt op mijn blog, zodat ze onder haar eigen naam kan bloggen, op vraag van vele van mijn bubbels.
 • het regent en koud is vandaag, terwijl ik gisteren nog in een topje op een terrasje kon zitten?
 • ik nu toch een blogpost aan het schrijven ben, ook al is het zaterdag?
 • ik bijna aan vijfhonderd volgers zit?
 • dat het moment is dat ik een nieuwe give-away doe.
 • ik nog aan het denken ben wat ik dan precies zal weggeven?
 • eventuele suggesties steeds welkom zijn.
 • het dit weekend strip (verhalen) beurs is in Gent?
 • je daar het hele weekend terecht kunt om stripverhalen te kopen, en mooie eerste drukken op de kop te tikken?
 • ik nu ga stoppen met zwanzen?

Enjoy the weekend.

Myriam

49 gedachten over “Did you know?

  1. Ik ben daar zeer intensief mee bezig hΓ© Thomas. Want ook al begin ik binnenkort weer te werken, mijn droom om professioneel te schrijven (bloggen hoort daar ook bij) berg ik niet op hoor. En hoe meer volgers, hoe groter de kans dat ik er professioneel iets kan mee doen hΓ©. πŸ˜‰

   Like

 1. Het verschil met gisteren is toch minstens een regenjas. Tja, hier duurt het mooi weer zelden lang. En dan heeft de weervrouw maandag toch maar mooi aangekondigd op de radio dat het mooie weer wel lang zou duren. De leugenaar! πŸ˜‰
  500 volgers zowaar: gefeliciteerd.
  Moeten we zelf naar die blog zoeken of is die alleen voorbestemd voor ‘the happy few’? Mocht die blog niet enkel voor ingewijden zijn, dan lijkt een link naar haar blog wel handig. πŸ˜‰

  Liked by 1 persoon

  1. Neen, neen, ze blijft enkel op zaterdag bij mij bloggen, maar ze wordt auteur. Dus dan verschijnt haar artikel onder haar naam. Kwestie van verwarring te vermijden hΓ©

   Like

  1. Met professioneel bedoel ik eigenlijk dat ik er mijn boterham mee zou kunnen verdienen, of toch een klein stukje ervan. Niet via reclame of zo want dat is niet echt mijn ding, maar door gevraagd te worden voor columns of zo, of nog beter, door een boek… Misschien blijft het bij dromen, maar ik hoop het niet.

   Liked by 1 persoon

   1. Aan je enthousiasme en de ‘professionele’ uitstraling zal het zeker niet liggen. Maar ik herken je gevoel. Ook ik wil 2015 gebruiken om te kijken of ik er van kan leven. 5 juli mijn eerste roman en de tweede in de maak. Hard werken en tevreden zijn met de boterham, het beleg of delen ervan. Ik volg je in ieder geval met veel plezier en leer veel van jouw ‘blogactiviteiten’.

    Keep up the good work πŸ˜‰

    Liked by 1 persoon

 2. Nee wist ik niet en ik weet ook niet welk vogeltje het is. Gend vind ik een erg leuke stad, regelmatig op de grote camping gestaan en 1x toevallig op de zomerfeesten terecht gekomen omdat ik mijn dochter er moest ophalen en er lekker vroeg naartoe was gegaan om door de stad te slenteren in mijn eentje, dat was genieten.

  Liked by 1 persoon

 3. Ahw, ik wist niet van de stripbeurs! Lijkt me echt leuk en het is weer eens een mooi excuus om naar Gent te gaan ( πŸ˜‰ ) maar helaas heb ik al andere plannen. Niet leuk 😦
  Bij deze heb je er trouwens een Bloglovin’-volger bij πŸ™‚

  Liked by 1 persoon

  1. O, da’s fijn. Dank je wel hoor. Als je geinteresseerd bent in stripverhalen, mijn man is er door geobsedeerd. Ik laat het nog wel eens weten als er een stripbeurs is, hij helpt die organiseren hier in Gent

   Like

 4. Leuk om te weten, deze weetjes ;-).
  500 volgers Miryam, is dat inclusief Facebook? En volg jij ze ook terug?

  Ik heb in korte tijd ook heel veel meer volgers gekregen, vind het zo leuk.
  Maar het terugkijken bij iedereen en het reageren kost wel heel veel tijd… dus doe ik dat maar in etappes… En als je, zoals ik net, 2 dagen bent weggeweest loop je meteen achter…

  Liked by 1 persoon

    1. Ze komen bij mij om tips, om meer blogvolgers te krijgen πŸ˜‰ Neen, alle gekheid op een stokje. Denk je dat dat zou helpen? Ik heb nu een contactpagina aangemaakt, dus misschien doet dat ook wel iets; Maar ik denk er over. Ja, misschien doe ik dat wel. Je weet maar nooit hoe een slak een haas vangt of zoiets? πŸ˜‰

     Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s