Embarrassing moments.

Je hebt vervelende momenten en héél vervelende momenten. Het moment dat werd vastgelegd in de video hierboven behoort zonder twijfel tot de categorie extreem vervelende momenten.

Laat ik nu ook een aantal vervelende momenten beleefd hebben, naar aanleiding van de blogpost die ik gisteren schreef…

Embarrassing, truly embarrassing. Maar leuk om een blogpost aan te wijden, dacht ik. En dat doe ik dan ook.:)

Zo ben ik er in geslaagd om twee bloggers te vergeten, waarvoor mijn oprechte verontschuldigingen.

Het gaat hier om:

 • pianolied van de maand.  blog van een mannelijke blogger die elke maand een pianolied in de kijker plaatst.
 • houdenvanhetleven.  blog van een eveneens mannelijke blogger, Billy. Hij blogt over de verdraaglijke leukheid van zijn bestaan. 🙂

Zo, dit is rechtgezet. Pffwoe. 😉

En dan nog een very embarrassing moment, het moment dat ik er op werd gewezen dat Curieuzeneuzemosterdpot geen man maar een vrouw was… Komt dat tegen. Ik volg Curieuzeneuze nu ongeveer vier maanden, en al die tijd dacht ik echt dat het een man was. Mijn verontschuldigingen ook hiervoor, mevrouw Curieuzeneuzemosterdpot.

Ik was toch even van mijn melk. Mijn visie op blogland werd plots wat wazig. Wie zijn mijn bubbels/bloglezers eigenlijk?

Mama heeft mij altijd gewaarschuwd dat ik niet met vreemde mensen mocht praten, en nu doe ik niets anders.

Bovendien praat ik niet enkel met vreemde mensen, neen, ik praat nu met vreemde mensen die in plaats van een man een vrouw blijken te zijn.

Laat ons zeggen dat ik een existentiële blogcrisis doormaakte, gedurende enkele uren. 🙂

Maar vreest niets, vrienden van de blog. Ik heb mijn geloof teruggevonden. Tenslotte was het niet mevrouw Curieuzeneuze die mij op het verkeerde been heeft gezet. Ik heb zelf de invulling gemaakt. Dus, weg existentiële blogcrisis. Laat er mij weer helemaal inspringen, in het blogdiepe. Yesssss!!!

Mag ik jullie nog een embarrassing momentje meegeven dat me nu net te binnen schiet?

Het gebeurde een aantal jaren geleden, toen ik met BF een weekendje er op uit trok naar Hasselt, een cadeau voor mijn verjaardag.

BF had een héle mooie B&B gereserveerd in het centrum van Hasselt, ondertussen is het een charmehotel geworden: het Hemelhuys.

We kwamen aan in het station, met elk een koffer op wieltjes, een handtas, allez zo van die toestanden die vrouwen nu eenmaal meesleuren als ze van huis gaan hé.

Om aan de voordeur te komen dienden we enkele trapjes op te klimmen. Naast die deur stond te lezen dat we binnen konden komen zonder bellen. We probeerden de deur maar die gaf geen krimp. Nog eens, nog steeds geen krimp.

BF gooide haar volledige zijn in de strijd en wierp zich op de deur. Merkwaardig genoeg ging de deur plots héél soepel open, en BF gleed in één vloeiende beweging naar binnen, plat op de grond. Een héél eind de gang ingeschoven…

Het enige dat ontbrak om er een komische film van te maken was iemand die haar stond op te wachten en waar ze dan plots voor kon stoppen. 🙂

Het is vreemd dat ik dit kan navertellen, want ik dacht echt dat ik doodging van het lachen.

ZALIG!!!

Myriam

31 gedachten over “Embarrassing moments.

 1. Haha…heerlijk!
  Zo moet ik nog steeds blozen als ik terug denk aan het moment jaren geleden, met mijn nicht op een roltrap naar beneden in een drukke winkel. Zij stond ietsje onder mij en we zagen -blijkbaar tegelijkertijd- een mooie man langslopen en reageerde beiden nogal luid met een ‘m, m, m’…oeps…hihihi

  Liked by 1 persoon

  1. Zeer goed Thomas, dat je er geen last van hebt bedoel ik hé. Je moet er ook wel aan wennen met die stoelgangperikelen van jou. Het zou niet leefbaar zijn mocht je je er niet bij neerleggen. 😉

   Like

 2. hahaha, ik zag die scène helemaal voor me!
  Ach, mij vergeten wat nu ook niet het ergste van de wereld hoor, Myriam. Ik hoor ook niet bij de topbloggers, daarvoor is mijn blog eigenlijk wat saai vrees ik… 😛

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s