Level: Amazed

De bus is de perfecte plek om de meest random kledingstijlen tegen te komen en te mogen bewonderen. Ik moet toegeven dat ook ik niet de meest normaal geklede persoon ben, metalhead zijnde. Maar de personen die ik deze week op de bus zag rezen toch hoog op mijn verbazingwekkende personen-lijst

Ik zat rustig op een bankje in de bus naar de opstappende mensen te kijken, toen er een jongeman passeerde, ongeveer midden-20’s en de levende definitie van een Hipster.

hipsters

hipster definitie
saygoodbyejuliet

Met zijn oversized t-shirt vol pokémons, en zijn veel te smalle broek, Timberland boots eronder, een sjaal elegant om de schouders gedrapeerd en dan een mutsje. Maar niet zo maar een mutsje. Zo’n uitgerokken muts, waardoor het hoofd eruit ziet alsof er een tumor op groeit waar dringend naar gekeken moet worden, en in de kleuren van een pokébal.

Pokeball

Ik was verbijsterd. Dit was zo geniaal inventief, zo geniaal veel te veel moeite gedaan om sexy nerdy te zijn dat het onmiddellijk een glimlach op mijn gezicht toverde. Ik bedacht me dat dit level van hipster-heid nog nooit was vertoont. Een hipster level: Pokémon.

Enkele dagen later zat ik weer op de bus, genietend van de warme bus en bijna wegdoezelend terwijl de bus rustig heen en weer schommelde over de grillige en kromme wegen van ons Belgenland. Er stapt een man op, rond de dertig, met een gebleekte jeans, een douchebag vestje aan, en die komt met een gezwinde tred naar de achterkant van de bus gewandeld, waar hij zich naast een uitklapstoeltje posteert, een iPad uithaalt, wat dus heel wat groter is dan de grootste gsm, er iets op intikt en het onding tegen zijn oor drukt.
Daar kwam de verbaasde glimlach weer, een man die gewoon met zijn iPad stond te bellen. Het schoot direct in mijn gedachten: Douche level: iPad.

douche:  a word to describe an individual who has shown themself to be very brainless in one way or another, thus comparing them to the cleansing product for vaginas.(Urban Dictionary)

Hierbij laat ik julie voor de rest van de week weer over aan de goede zorgen van ons moeder 🙂

TD

22 gedachten over “Level: Amazed

 1. Als vijftigplusser heb ik zo geen zicht op wat de jeugd draagt en mijn dochter zal het de moeite niet waard vinden het daarover met me te hebben, maar sedert vorig jaar weet ik via mijn werkvloer wat gabbers dragen en dat is ook niet mis wat betreft “nieuwe woorden”..

  Liked by 1 persoon

   1. Klopt hoor Myriam, ik snap niet waar die jaren allemaal gebleven zijn, voel het niet zo!
    En sinds ik alleen ben en weer vol in het leven sta helemaal niet ;-).
    Nou, goed dan, dit was genoeg info, ben benieuwd waar ze volgende week mee komt hahaha.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s