Blogaholic

OBD
Picture by hubbie – Dordogne 2014

Stel je voor, gisteren was het zaterdag!!! En ik heb een blogpost geschreven!!!!

Mijn little teenage dirtbag was behoorlijk verontwaardigd gisterenavond. Het was toch mijn beurt mama?

Oeps, vergeten. Inderdaad. Op zaterdag is dochterlief de blogster van dienst. Maar met mijn OBD had ik dat volledig uit het oog verloren.

Sorry TD.

Ga je gang vandaag!! Ik kijk er al naar uit;)

Dag bubbel/volger

Tot morgen ๐Ÿ™‚

18 gedachten over “Blogaholic

 1. ik kijk er ook naar uit en heb alvast uitgekeken met mijn verrekijker in de aanslag, maar meer dan de buurvrouw in haar badkamer krijg ik momenteel niet te zien.
  Dus laat je dochter maar aan haar logje beginnen. ๐Ÿ™‚

  Liked by 1 persoon

 2. TD moet niet te hoog van de toren blazen – er is nog plaats op WordPress voor een eigen blog (zoals ik vorige week al suggereerde). ‘De smoutpot van Ariadne’ lijkt me een mooie titel voor haar. Of ‘Op Zaterdag Draai ik oorstokjes in mijn oren en oogst mijn wekelijkse boter’. Bijvoorbeeld, hรฉ, als ze braaf is mag ze zelf kiezen.

  Liked by 2 people

 3. Hoe kรบn je?! Het is een grove schande om je bloedeigenste kind zomaar te vergeten. Arm schaap. Straks moeten er ladingen hulpverleners ingevlogen worden om haar weer een beetje vertrouwen in haar moeder bij te brengen. *gniffel*

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s