Mijn bubbels :)

Picture from http://www.scifres.com

Vanmorgen opperde zoonlief, zo tussen neus en lippen, dat het geen slecht idee zou zijn om mijn bloglezers een eigen naam te geven. Ik vond dat prachtig. Niet alleen de idee zelf!!! Super idee. Dat ik er niet zelf op gekomen ben!!

Maar ook en vooral het feit dat zoonlief, die net doet alsof heel dat bloggebeuren hem weinig kan schelen, met zo’n schitterend voorstel aankomt. Heerlijk toch. Ik heb hem meteen fijngeknuffeld, héél zijn 194 cm lange lijf.

En meteen wist ik ook hoe ik jou, lieve bloglezer, in de toekomst wil aanspreken. Niet meer als bloglezer, of vriend van de blog of whatever. Neen, ik noem jou vanaf nu bubbel. Tenminste, als je het daar mee eens kan zijn.

(Mochten al mijn bubbels na het lezen van dit blogpostje massaal afhaken, dan moet ik natuurlijk een andere naam verzinnen.)

Maar ik hoop dat je het een leuke aanspreektitel vindt, en dat je het fijn vindt bij de bubbel community 😉

Waarbij bubbel niet zomaar bubbel is natuurlijk.

Bubbel staat voor

B van Beautiful

U van Unique

B van Brave

B van Boundless

E van Extraordinary

L van Loving

Niet niks hé zo een bubbel 🙂

En al die bubbels samen, jullie dus, kunnen samen met mij streven naar:

 • minder haat
 • minder racisme/discriminatie
 • minder pesten
 • minder geweld

en naar:

 • meer verdraagzaamheid
 • meer communicatie
 • meer begrip
 • meer respect

Samen kunnen we iets bereiken.

Ik ga er voor, met bubbliciouslyme, en als je wil, ook met jou.

Love you all, bubbeltjes.

Myriam

PS Ik vertrek nu naar Parijs voor een weekend met hubbie. Morgen is mijn Teenage Dirtbag van de partij en zondag staat er een blogpost ingepland.

Tot maandag.

52 gedachten over “Mijn bubbels :)

 1. Leuke gedachte om zelf bijvoorbeeld met Bubbel te tekenen, maar ik geef voor mij als jouw trouwe lezer de voorkeur aan uitsluitend de U van Unique, bekend onder de naam Harrij. Ik vind dat er al veel te veel hokjes in de wereld zijn en streef juist naar het gezamelijk onthokken van de hokjesgeest die de bakermat is van angst en haat en discriminatie.
  Vat dit niet persoonlijk op, Myriam, maar bij deze pas ik graag voor het bubbelhok.

  Liked by 1 persoon

 2. Geniet van je weekendje Parijs je schrijfkriebeltjes zullen daar vast en zeker geprikkeld worden

  Tot bubbels van een bubbel vrouwtje dat blij is dat ze je bubbeltjes ontdekte en ervan kan proeven

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s