Grab your chance.

IMG_6318IMG_6316

Warempel, vanmorgen scheen de zon!!! Ze straalde aan een wolkenloze blauwe hemel. Ik dacht: Laat vallen alle gedachten aan strijken, auto wassen, stofzuigen en dweilen.

Spring op die fiets, neem je boek en zonnebril mee, en fiets naar een rustig plekje natuur in de buurt.

Installeer je daar op een bankje, en geniet.

And so I did.

Hemels, de warme zon op mijn huid. Mijn jas kon zelfs uit

Het duurde maar even. Ondertussen is de zon verdwenen.

Maar ik heb er van genoten. Echt intens genoten.

Myriam

41 gedachten over “Grab your chance.

 1. Good on you!! Er zijn dus wel meer ”gekken” zoals ik die de fiets pakken en in de natuur gaan zitten lezen (of ik ga ook best vaak in mijn eentje picknicken). Maar vandaag heb ik dat niet gedaan, jij was gewoon zo slim om het gewoon te dóen. (o ja..ik heb een goede reden waarom ik het niet deed, ik moest naar de radio 😉

  Liked by 1 persoon

 2. Ja wat is die zon dan heerlijk. Na herfst en winter heb je daar echt behoefte aan. We kunnen hem hier in Drenthe ook wel achter de wolken vandaan KIJKEN. En met succes blijkbaar, want we hebben er deze maand al een aantal keren langdurig van mogen genieten… 🙂

  Liked by 1 persoon

   1. Ik vrees dat ruilen weinig zin heeft want ook hier is het koud en miezerig en de weerprofeten hebben voor de komende dagen voortdurend dat vreselijke woord HERFST in hun onheilsboodschappen gebruikt.
    Misschien verhuis ik binnenkort wel naar de tropen 😦

    Liked by 1 persoon

 3. Genieten van het moment is iets wat men dikwijls vergeet te doen. Het zijn die genietmomenten die je eerst aan kant zet omdat je het gevoel hebt dat je vanalles ‘moet’ doen. Zulke eenvoudige dingen kunnen jezelf zo’n opkikker geven hé?
  P.s. Een goedbedoelde, rare opmerking van mij: je fietstassen zitten er achterstevoren op. Afgeschuinde hoek is om er niet met je voet tegen te botsen.

  Liked by 1 persoon

  1. Echt? Maar Els dat vind ik nu zo super dat je dat zegt!!! Ik gooi ze d’er zomaar op, zoals het uitkomt… Ik let er op de volgende keer. Ik heb ze ooit nog vastgemaakt aan mijn fiets, maar mijn teenage dirtbag gooit ze iedere keer er af als ze mijn fiets leent. Want ja, zeg nu zelf, zo’n fietstassen dat is toch helemaal niet cool.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s