Boekenweekwedstrijd Nederland Schrijft.

Pic by Volkan Olmez on Unsplash

Lieve blogvriend(in), ik heb meegedaan aan de Boekenweek Schrijfwedstrijd van Nederland Schrijft (Ik weet het, ik ben geen Nederlandse, wel een Vlaamse, maar tot nader order schrijf ik wel in het Nederlands ;)). Het thema dit jaar is WAANZIN, met als motto Te Gek voor Woorden.

Ik schreef ONGEHOORD. Het verhaal van de dove jongen Driss die op een manier die echt te gek is voor woorden, in de problemen komt. Het thema draait rond mijn stokpaardje: de kwaliteit van zorg!!!

Zouden jullie eens willen gaan piepen op de website van Nederland schrijft. Dat kan door hier te klikken.

Mijn verhaal heet ONGEHOORD, en mijn naam kennen jullie natuurlijk ook: Myriam De Neve.

Eens lezen, of downloaden om later te lezen, wat feedback geven, dat zijn dingen die me allemaal ontzettend veel plezier zouden doen.

Alvast bedankt!!!

Myriam, die van alles wat er te doen valt in het leven, het liefste schrijft 🙂

22 gedachten over “Boekenweekwedstrijd Nederland Schrijft.

    1. Ja, weet ik wel. Maar ik wil echt graag iets gaan doen met mijn schrijven en dan zou dit een mooi opstapje zijn natuurlijk. Maar we zien wel. Op één of andere manier maak ik mijn droom wel waar, ik geloof er in!!!

     Liked by 1 persoon

 1. Wat een indringend verhaal, Myriam en wat een machteloosheid komt er uit naar voren. Je wist mijn aandacht en nieuwsgierigheid tot het eind aan toe vast te houden.
  Bovendien breng je mij op een idee. Ik ga eens broeden op dat thema waanzin, en als daar wat zinnigs uitkomt, ga ik ook meedoen.
  Hoe is het trouwens met jouw plan om eens mee te doen bij 120 woorden? Leuk nieuwtje wat dat betreft is (voor mij) dat ik vanochtend hoorde dat ik het weekthema van vorige week heb gewonnen met mijn inzending; “Mama”. Dus meedoen kan zo maar winnen worden.

  Liked by 1 persoon

  1. Super leuk!!! Proficiat!! Ik heb daar nog niet aan meegedaan. Nog geen tijd gehad. Stel je voor… Maar ik ben het wel van plan. Goed idee om mee te doen aan de boekenweek Schrijfwedstrijd, en veel succes 🙂

   Liked by 1 persoon

 2. Ik kan me daar veel bij voorstellen, ken zelfs persoonlijk een jongen die met een instelling naar dat bewuste lichtfestival is geweest (hij moest daar een weekje blijven om medicatie op peil te krijgen)
  Pesten, het gebeurt op veel plaatsen, en zelden zijn begeleiders (waar het jongeren betreft) op de hoogte van wat er werkelijk gebeurt (of ze sluiten te gemakkelijk de ogen voor de werkelijkheid)

  Liked by 1 persoon

 3. Ik ben gaan kijken en het raakt me heel erg. Doet me ook denken aan onze jongste zoon met ass die in het middelbaar veel gepest werd. En later kwam er nog een visuele beperking bij … Niet gemakkelijk allemaal
  Ik merk ook dat je stokpaardje de zorg is … Hier kan bij ons nog veel verbeteren

  Veel succes met de wedstrijd van mij mag je winnen

  Liked by 1 persoon

  1. Dank je wel merel!! Ik ben van plan mij met m’n blog in te zetten voor betere zorg. Hoe weet ik nog niet precies maar ik ben nu vier maanden bezig en het begint vorm te krijgen in m’n blog

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s