Pic-time because no other time ;)

Op deze zonnige zaterdagochtend wil ik jullie graag verblijden met enkele prachtige foto’s van een schitterende fotograaf: Dave Allen.  Op zijn website  kan je meer van zijn heerlijke foto’s bewonderen.

Hij geeft de natuur weer op een feeërieke manier, het landschap ziet er perfect uit, nodigt uit om weg te dromen. De werkelijkheid is helemaal anders. Maar wegdromen is niet verboden, en dat doe ik graag bij zijn heerlijke foto’s.

Dave woont in de Blue Ridge Mountains van het Westelijke North Carolina. Daar vindt hij voldoende inspiratie voor zijn beelden. Elk jaar kan je bij hem een fantastische fotokalender bestellen voor 22 dollar. Ik plan dit zeker voor 2016.

Geniet van deze beelden, en droom effe weg.

Tot morgen, Myriam

grotto falls smoky mountains gatlinburg tn

Forest

13 gedachten over “Pic-time because no other time ;)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s