Blogbrunch #boostyourpositivitychallenge

fear suresh
Picture from https://sureshg.wordpress.com

Zou ik? Zou ik niet? Wel? Niet? Het was Valerie van Falderie die me over de streep trok. Misschien heb je er achteraf wel spijt van als je niet gaat, reageerde ze. En omdat ik van mening ben dat bubbliciouslyme on the other side of fear wil leven, schreef ik me in.

Voor de blogbrunch vorige zondag, georganiseerd door Kelly van Tales from the Crib en haar blogmaatje Lies van Oontje, (in samenwerking met Danone en Walkie Talkie).

Ik schrijf vlot, en naar het schijnt kom ik ook vrij vlot over in het echte leven, maar diep vanbinnen ben ik nog altijd dat verlegen kleine meisje, dat liever in haar comfortzone blijft zitten, dan te socializen met vreemde, lees onbekende, mensen.

Ik wist dat ook Martine van Tiny blogt aanwezig zou zijn, dat was ook een hart onder de riem.

Zondagmorgen elf uur werd ik door hubbie netjes afgezet aan de Bidon, Bisdomkaai 25 in Gent. Even diep ademhalen, en binnenstappen. En verwelkomd worden door mijn grote blogvoorbeeld Kelly. Die in het echt nog véél sympathieker is dan op haar blog, indien mogelijk. En die Dexter, haar zoontje had meegebracht (megaschattig, cute, adorable en weet ik veel wat nog meer) en haar man. Dexter is hiermee officieel een BK, bekende kid 😉

Voor elke ingeschreven blogster lag er een badge klaar, met de naam van de blogger én de naam van de blog!!badge blogbrunch

Dat verklaart meteen ook waarom je tijdens de brunch voortdurend dames naar elkaars boezem zag staren. Niet omdat ze plots zo geïntrigeerd werden door dit vrouwelijke attribuut, wel door het speldje dat er op bevestigd was. Héél goed idee trouwens, zo een speldje.

Een glaasje schuimwijn zorgde er voor dat de onwennigheid vrij snel verdween. Ik maakte kennis met vele dames en hun blogs. Van velen had ik nog nooit gehoord: Elke van Yellow me, Katrien van This is how we read, Ellemieke van Ellemieke….

Van anderen had ik wel al gehoord, al kende ik hen nog niet in levende lijve. Ik denk aan Martine van Tiny blogt, Eilish van Second part of my life, Valerie van Falderie, An en Eveline van Nononsonsmoms

Ik had toffe babbels met een heleboel dames, ik leerde nieuwe blogs kennen waarvan ik er zeker enkele ga volgen, ik ontmoette een blogdochter (grapje van mij: Elke van Yellowme kon mijn dochter zijn, en ze is zo ontzettend sympathiek dat ik haar en haar blog bij deze adopteer. Ik volg haar met enthousiasme vanaf….gisteren 😉 )

De brunch was héél lekker en verzorgd, met koffie of thee, vers sinaasappelsap, eitjes (zachtgekookt Eilish ;)), koffiebroodjes, salades, en natuurlijk Activia van Danone 🙂

Na de brunch kregen we nog de opdracht een toepasselijke quote op een blad te schrijven, en dan met de quote en eventueel met een collegablogger een fotoshoot te “ondergaan”.

Mijn quote: There’s a crack in everything, that’s how the light gets in.

Elke en haar blogmama, ik dus, hebben zich helemaal laten gaan voor de camera. Het was fun, nooit gedacht dat een fotoshoot temidden van een vrij onbekende mensenmassa fun zou kunnen zijn. Zo zie je maar weer.

IMG_20150308_132440
Elke van Yellow Me

Ik kan na afloop van dit evenement zeggen dat ik blij ben dat ik mijn comfortzone heb verlaten, en JA heb gezegd op de uitnodiging voor dit evenement. Ik wist dat bloggers zalige mensen waren, en dat is bij deze nog eens bevestigd. Alleen jammer dat ik niet met iedereen heb kunnen praten 😦

Er moeten gewoon méér momenten komen waar bloggers elkaar kunnen ontmoeten. Ik ben alvast kandidaat.

Tot gauw,

Myriam

Nog enkele sfeerbeelden om het af te maken.

IMG_20150308_130320 IMG_20150308_130328 IMG_20150308_125002 IMG_20150308_124324 IMG_20150308_124318

35 gedachten over “Blogbrunch #boostyourpositivitychallenge

 1. Héél mooi zo’n initiatief (mooie foto’s ook). Op zo’n manier leer je eigenlijk ook eens andere mensen kennen. Bij het prille begin van het opkomen van de blogs, deed Skynet toen ook zoiets als de BlogAwards om de 3 beste blogs qua ervaring en schrijftalent in de prijzen te zetten, wat ook meer een samenkomst was om andere bloggers te leren kennen.

  Liked by 1 persoon

  1. Als het van mij afhangt dan komen er meer van die events. Maar alleen zie ik me dat niet echt te realiseren. Ik begon al te flippen toen ik in december 2014 bubbles for life heb georganiseerd in het kader van Music for Life. Dit jaar wil ik dat weer doen, maar misschien kan ik er dan meteen een blogevent van maken, eentje voor het goede doel.

   Liked by 2 people

 2. ik zag je naam al vaak voorbijflitsen op talrijke blogs, maar het is er nu eindelijk ’s van gekomen om je ook écht eens te bezoeken… 😉
  Leek me een hele plezante boel daar. Enkel voorbehouden aan vrouwelijke blogsters? Mannen hadden anders een mooi excuus om naar de boezems te kijken… 😛
  Ik had ook al ’s een ontmoeting met bloggers, maar was niet zo georganiseerd (en ook niet zo’n succes). Toch lijkt het mij wel aangenaam om die blogvrieden ook ’s in het écht bezig te horen en zien.

  Groetjes!

  Liked by 1 persoon

  1. Het was niet voorbehouden aan vrouwelijke bloggers, maar om één of andere onduidelijke reden was er geen één mannelijke blogger aanwezig 🙂 Plankenkoorts of zo? Fijn dat je eens komt piepen op mijn blog; Welkom, en hoop je nog vaak hier te zien!!

   Like

 3. Ja leuk is dat nietwaar. Ik heb al best een aantal grotere blogmeetings gehad. En verder een heleboel met één, twee of drie personen. Heerlijk. Er zijn prachtige vriendschappen ontstaan uit het bloggen, juist omdat je heel bewust kiest om elkaar te ontmoeten.

  Liked by 1 persoon

 4. Wat leuk is dat. Ik ben eenmaal geweest op een boekpresentatie van een blogger. Veel bloggers van hetzelfde platvorm kwamen ook, een zaal vol. Daar zag ik voor het eerst de mensen achter hun blog, een openbaring waar ik van genoot. Ik begrijp je helemaal.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s