Spring – NOW!!!

Toen ik vanmorgen wakker werd, scheen de zon! ECHT!!!

Wat dat met een mens kan doen, met dit mens in ieder geval, tart elke verbeelding.

Ik wip uit bed, terwijl ik mij er anders meer uit sleep, bij wijze van spreken.

Ik lach mijn huisgenoten vriendelijk toe, diegene die nog aanwezig zijn. Anders grom ik maar wat.

Ik zing zelfs een liedje. Daar wil je echt geen getuige van zijn. Zelf vind ik dat ik best mooi kan zingen, maar volgens mijn familieleden zing ik als een kat die met haar staart vastzit tussen de deur 😦 Zoooo jammer, want eigenlijk zing ik wel graag, zeker als de zon schijnt.

En ik dacht: FOTO’S!!!!!

LENTEFOTO’S!!!!

Ik kan niets beloven over kwaliteit, scherpte, focus, pixels en andere onbegrijpelijke fotografentermen.

Ik weet enkel dat ze het beetje lentegevoel dat mij vanmorgen overviel weergeven.

IMG_6305

Maak kennis met mijn nieuwe magnolia!!!! De vorige heeft het niet lang volgehouden. Ik duim voor dit exemplaar. Een magnolia bloeit maar eventjes, maar wat een pracht als dat gebeurt….

IMG_6298

Hét boeket dat mij zoveel plezier heeft bezorgd met van die heerlijke pioenrozen. Wat hou ik van pioenrozen, nog meer dan van gewone rozen. Och wat, ik hou van alle bloemen, behalve misschien anjers, om één of andere reden heb ik iets tegen anjers. In dat kader even een anecdote. Hubbie brengt nu en dan een bloemetje mee, niet vaak maar toch nu en dan. Tot voor een jaar of tien zaten daar steevast anjers tussen. Ik durfde hem niet te zeggen dat ik die eigenlijk helemaal niet mooi vond. Tenslotte is het de geste die telt nietwaar. Toch heb ik hem enige tijd na de zoveelste anjertuil zachtjes uit de droom geholpen. Héhé. Geen anjers meer voor mij. Alleen nog mooie bloemen. Al is dat relatief. Misschien zijn er wel mensen die juist helemaal uit hun dak gaan voor anjers?

Potatoe heart

Dit patatje kon ik niet zomaar laten voorbijgaan.

Het lachte me gisteren toe vanuit de groentebak.

Een hartje voor jou.

Omdat ik zo blij ben dat ik jou heb ontmoet in blogland.

Of daarbuiten.

Whatever…

You make life a better place 🙂

Lente groeten,

Myriam

25 gedachten over “Spring – NOW!!!

  1. Het is hier in Drenthe verre van voorjaar, er vallen gure buien met hagel en natte sneeuw en de rukwinden proberen me uit mijn (blog)concentratie te halen.
    Maar nu ik jouw zo aanstekelijke blog lees komt in mij opeens de zon op en verwarmt me (misschien versterkt door het rode wijntje wat hier als bij toverslag voor mijn neus verscheen: dank je wel Mariet) en na het ontvangen van jouw hartje via een nietsvermoedende aardappel is ook hier in Hoogeveen het voorjaar aangebroken.
    Dank je, Myriam!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s