Typical me that is: #boostyourpositivitychallenge – inner self

Picture taken from http://www.neerlandschool.be

Ik val maar meteen met de deur in huis. Typisch voor mij is dat ik pas vandaag dit blogpostje plaats:)

Zoals de bloggers en blogvolgers die meedoen met #boostyourpositivitychallenge weten, was de challenge om op vrijdag jl een blogpost te schrijven rond typisch ik. Vandaag is het echter maandag…en niet vorige vrijdag.Ik hinkel dus een beetje achterop 😦

Da’s niet altijd zo geweest, maar sedert mijn burn-out (begonnen eind augustus), zijn mijn planningsskills niet in orde …Héél vervelend, voor mezelf en voor mijn medemensen, maar er zijn natuurlijk wel ergere dingen in het leven…Om een beetje in de sfeer van boostyourpositivity te blijven 🙂

Ik denk even verder na, en wat schiet me nog te binnen dat typisch is voor mij en toch in aanmerking komt voor de #boostyourpositivitychallenge?

Deze misschien, ik verdwaal overal, en dan bedoel ik ook echt overal!! Voor mij was de uitvinding van de GPS één van de mooiste realisaties van de laatste decennia!!! Ik weet dat er meer vrouwen met dergelijke problemen zitten, onder andere dochterlief en BF ;), en het kan aanleiding geven tot best hilarische situaties.

Zo ben ik ooit eens met BF naar Kokerello geweest met het openbaar vervoer. Een fluitje van een cent, hier de bus op, even blijven zitten, en aan Flanders Expo de bus af. Jammer genoeg was ik er van overtuigd dat de halte van Flanders Expo ergens anders lag dan ze in werkelijkheid lag, en kwamen we uit aan de eindhalte, de Macro in Eke. Daar heb ik mijn hubbie opgebeld, met de vraag of hij ons wou komen oppikken. (Beschamend ik weet het) Maar wat hebben we gelachen.

Ik verdwaal trouwens niet alleen onderweg van de ene plaats naar de andere, neen, als ik een winkel uitkom, loop ik gegarandeerd de verkeerde richting uit, ttz de richting van waaruit ik kwam. En als ik het kleinste kamertje heb bezocht, voel ik me altijd enorm opgelucht wanneer ik mijn plaats aan tafel terug kan innemen en niet toevallig in de keuken beland.

Nog typisch: ik schiet in de lach op de meest ongepaste momenten. Daar heb ik trouwens eens een blogpostje over geschreven. Mocht je zin hebben, kan je hier eens klikken?

Verder is het typisch dat ik niet kan werken in een slordig huis. Het hoeft niet pas gepoetst te zijn, maar alles moet op zijn plaats liggen. Dat betekent dat ik elke dag een korte ronde in mijn huis maak, om alles weg te bergen dat op één of andere onverklaarbare wijze, ergens terecht is gekomen waar het niet thuis hoort. Dat heeft zo zijn voordelen.

Ook héél typisch is dat ik graag naar de stad ga, dat mag Gent zijn, maar ook Amsterdam, Parijs, Rijsel, Barcelona, Brussel of Antwerpen of… En dat ik daar vooral caféétjes  of terrasjes doe, in goed gezelschap. Ik hoef niets te kopen, ik hoef niet alles gezien te hebben, maar ik wil wel tetteren met lieve mensen en graag ook een goed glas bubbels, of een tas koffie, das ook niet slecht.

Nog typisch is dat ik nooit geld bij me heb. Ik vertrouw zo op  mijn plastieken kaartjes dat ik al voor vervelende situaties heb gestaan. Maar tot nog toe is er nog nooit een arrestatie op gevolgd, dus ik heb er al iedere keer een mouw weten aan te breien.

Héél typisch is dat ik de hele wereld zou willen redden, en dat het feit dat ik dat niet kan, me vaak een beetje tot héél erg depri maakt; Maar dat past niet echt in het #boostyourpositivitychallenge concept denk ik zo.

Zo dat zijn al héél wat typische toestandjes bij elkaar. Ik hou het hier maar bij.

Mijn andere typische trekjes zijn op dit moment niet van die aard dat ze bijdragen tot de positiviteit in deze wereld. Dus die hou ik in het kader van deze challenge maar voor mezelf.

If you don’t mind.

Myriam

8 gedachten over “Typical me that is: #boostyourpositivitychallenge – inner self

 1. Allemaal mooie eigenschappen die je opnoemt. En dat verdwalen – neem van mij aan dat dit niet alleen typisch vrouwelijk is. Ook voor ons is de komst van de GPS een zegen, en heeft het al kortstondige ruzies vermeden die vroeger al eens voorkwamen in de auto toen we van punt a naar b moesten rijden, en we dit in z niet vonden.

  Liked by 1 persoon

  1. Mijn mannelijke huisgenoten hebben daar toch wat minder last van. Maar als een mens zo eens verdwaalt, heeft hij al snel weer inspiratie voor een blogpost. Zo erg is dat dus idd niet.

   Like

 2. Ik vind de gps ook een geweldig iets! Niet meer zoeken, straatnamen proberen lezen… gewoon maar de weg volgen 🙂
  Ik heb het ook graag netjes… het hoeft niet ‘gelekt en gestrekt’ liggen, maar er niks mee een beetje ordelijk zijn.
  Zo grappig… ik heb ook zelden geld bij… lang leve de bankkaart 🙂

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s