Mama

Bubbliciously me

mama

Enkele weken geleden vroeg mijn moeder mij of ik met haar enkele woonzorgcentra wou bezoeken. Ze wordt binnenkort 86, en hier en daar had ze opgevangen dat het niet evident is om snel binnen te raken in het WZC van je keuze, mocht de nood plots hoog worden.

Dat was even slikken. Echt waar. Met mijn verstand weet ik dat dit een heel goed besluit is. Ik heb lang genoeg in de sector gewerkt om te weten dat het raadzaam is dat je je vroeg genoeg op een wachtlijst laat plaatsen. Zelfs als je er nooit gebruik van hoeft te maken, en ik hoop vanuit het diepste van mijn hart dat mijn mama NOOIT naar een WZC zal hoeven.

Maar met mijn hart, en dat is nog steeds het grootste part van mij, kan ik het niet vatten. Dat die mooie sterke jonge vrouw uit mijn kindertijd en mijn jeugdjaren

View original post 631 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s