Quotie time….

Soms kan zo’n quote een boost geven…Niet dat één zo een zinnetje je uit de put zal halen, mocht je er in zitten, maar als je eens een mindere dag hebt, kan een welgemikte frase zorgen voor die kleine duw die je net nodig had. Ik serveer er jou vanavond één, die ik zelf héél belangrijk vind, en die ik probeer mee te nemen in mijn dagelijkse leven. Proberen hé, lukt ook vaak niet, maar goed. Als we nu gewoon eens allemaal proberen, dat zou toch ook al mooi zijn… Tot morgen, Myriam

and the only way in life...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s