The trouble with bubbles is….

Aangepaste affiche music for life met cava

…..you never know how much bubbles you’re gonna need;)

En gisteren was het dan eindelijk zo ver 🙂 Bubbles for Life….De eerste editie, en dus super spannend. Ik had eigenlijk totaal geen idee waar ik aan begon. Hoeveel mensen zouden er uiteindelijk komen? Zouden er eigenlijk wel mensen komen? En als er mensen kwamen,zouden die wel allemaal in ons huis binnen kunnen? Hoeveel drank moest ik voorzien? Moest er iets bij die drank en wat dan? Vragen vragen vragen, pieker pieker pieker, stress stress stress. Lees eens mijn blogpost sjtresskieken tweede bedrijf 🙂

Gelukkig zijn er een aantal rotsen in de branding die mij door dik en dun steunen, hetzij logistiek, hetzij mentaal, hetzij allebei. Ik noem geen namen (meer) in mijn blog, maar zij over wie dit gaat, weten wie ik bedoel, en weten meteen ook hoe dankbaar ik hen daarvoor ben. You are all amazing.

Eén van die rotsen in de branding, nauw betrokken bij de logistieke voorbereiding, was overtuigd van een overweldigende opkomst. Ik ging zoals steeds meer uit van een scenario waarbij niemand kwam opdagen. Uiteindelijk bleek de waarheid zoals meestal ergens in het midden te liggen. Maar goed, een tent zou nodig zijn. En die tent kwam er, vlak naast onze woonkamer, op ons terras, met een warmeluchtkanon, héél professioneel, en do not worry, allemaal gratis en voor niets te leen gegeven door mensen die het goed met ons voorhebben.

Er werd een forse hoeveelheid wijn ingeslagen bij het grootwarenhuis dat zijn prijzen steeds aanpast aan die van de concurrent, en dat een schitterende korting aanbood, omdat het voor het goede doel was. Dank daarvoor, en om iets terug te doen, het gaat dus wel degelijk om de COLRUYT, super sympathiek.

Lichtjes werden opgehangen, windkaarsen werden aangestoken, glazen werden klaargezet, bonnetjes werden boven gehaald, zitplaatsen werden voorzien. Kaarsjes werden in vuur en vlam gezet, zo enthousiast dat zelfs een kaars op batterij er moest aan geloven;) Drie lucifers heb ik er aan verspild, die verdomde kaars wou maar niet blijven branden, tot ik zag dat het een fake kaars was. Die nu over een zwart puntje beschikt maar het toch nog goed doet voor de rest…;

En om vijf uur kwamen de eerste sympathisanten. Twee golven zijn er geweest, zodanig gespreid dat we best binnen konden blijven zitten waar het toch gezelliger leek dan in de tent. Wat mijn eega regelmatig de opmerking ontlokte: ” We moeten er volgend jaar toch echt aan denken om een tent te zetten als we dit nog eens organiseren….” Ik denk dat ik dit nog vaker zal horen…

Laat me jou niet langer in spanning houden, beste bloglezer, in totaal kwamen er 40 mensen langs, en haalden we 550€ netto op voor de Vlaamse Vereniging voor Geestelijke Gezondheidszorg via Music For Life. Niet slecht voor een eerste editie toch 🙂

Bedankt iedereen die een glas kwam drinken of op één of andere manier meehielp. Ik kan het niet genoeg herhalen: You are all amazing. En nu stop ik met complimenten in het rond te strooien. Trop c’est trop en teveel is teveel.

Geniet nog van de foto’s.

Myriam

Een gedachte over “The trouble with bubbles is….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s