Always look again :) – quootje van de zondag.

At first glance

Lieve volgers,

Deze quote vind ik persoonlijk een héle mooie. Een motivatorken. Dat is het voor mij in elk geval. Zou het willen laten tatoeeren op mijn handrug zodat ik het elke dag een keer of honderd kan lezen. But than again, er zijn zovele super quotes. Ik zou vol tatoeages staan, en op mijn leeftijd zou dat echt geen zicht meer zijn. Dus ik beperk me ertoe hier nu en dan een quote die me véél deugd heeft gedaan, me heeft geraakt op één of andere manier, met jullie te delen.

Ook in de overdrachtelijke zin van het woord kan ik jullie aanraden om nog eens te kijken, meer bepaald naar mijn blog, en naar enkele leuke blogposts die je misschien nog niet hebt gelezen 🙂 Gewoon doen.

Grappig zoals Delicious food, and as quick as possible!!! of Richtingsgevoel en best friend of nog The bad inside of me…En nog veel meer….

Confronterend, maar hopelijk ook een hart onder de riem stekend zoals Into the deep en Hoe het begon

En uitnodigend zoals Bubbles for Life :! Niet vergeten in te schrijven mocht je willen komen. Dat kan door te reageren op een bericht in mijn blog, of door je in te schrijven op het evenement dat ik heb aangemaakt op facebook, of door een smsje te sturen.

Fijne zondag, Myriam

Een gedachte over “Always look again :) – quootje van de zondag.

  1. Dingen zijn nu eenmaal niet wat ze op het eerste zicht lijken. Een tweede blik dringt meer doorheen de oppervlakkige buitenkant en hoe meer je kijkt hoe dichter je bij de essentie geraakt. Look again. Hoe goed je ook telkens weer kijkt, hoe dicht je ook geraakt, de ander volledig begrijpen zal je nooit. Alleen deingesteldheid om te blijven kijken is van belang. Look again. There is always more than the first look!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s