Wat hebben bubbliciouslyme.com en Music for Life gemeen?????

Music for life

Bubbliciouslyme.com, Myriam dus, ikke met andere woorden ;), wil graag een actie organiseren in het kader van Music for Life!!!!  Onder de noemer Bubbels voor geestelijke gezondheidszorg, wil ik met mijn activiteit geld inzamelen voor de Vlaamse Vereniging voor Geestelijke Gezondheids, die zoals alle vzw’s steeds een extra centje kunnen gebruiken.

Natuurlijk kan ik dat niet alleen 🙂 Ik heb jou hiervoor nodig, lieve bloglezer…

Op zaterdag 20 december 2014 organiseer ik een bubbliciouslyme drink, waar je van ganser harte bent op uitgenodigd.

champagne1-350x350champagne1-350x350champagne1-350x350champagne1-350x350

Om in de sfeer van de blog te blijven serveer ik bubbels, maar omdat the real stuff, champagne dus, een beetje te decadent zou zijn in het kader van Music for Life, zullen het goede Cava bubbels zijn.

Per glas vraag ik 10 euro, de opbrengst gaat volledig naar Music for Life, en het gekozen project. Voor wie geen cava lust, bij de AA is, of antibiotica moet nemen: er zal ook spuit – en plat water zijn, en zelfs koffie en thee, voor 5 euro per glas/tas.

De drink gaat door in mijn nederige stulpje, vanaf 17u30 tot ….de drank op is.

Om te weten hoeveel drank ik dien te voorzien vraag ik om vooraf te laten weten of je komt of niet. Dat kan als reactie op dit bericht, of via mijn facebook pagina, of via sms of twitter of ….postduif….

Als je komt, krijg je in antwoord op je inschrijving mijn adres door (mocht je dat nog niet kennen).

Ik zou zeggen: een ideale afsluiter van je kerstboodschappentocht die zaterdag. Hoop je te mogen verwelkomen op deze instuif voor het goede doel.

Myriam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s